Vissza
Kiadva Apr 1, 2021

ZOOMY MONDAY MORNING

A járvány kezdete óta milliók dolgoznak home office-ból, ami egyet jelentett a szeretett (vagy éppen gyűlölt) személyes meetingek virtuálisra cserélésével.
A technológia pillanatok alatt lehetővé tette számunkra, hogy a meetingeken otthonról, akár a kanapénkról is részt vehessünk, ugyanakkor arra is kényszerített bennünket, hogy a kamerában olykor naphosszat bámuljuk saját arcunkat, összehasonlítsuk másokéval és sokszor irigykedve nézzük kollégáink vagy barátaink frissnek és kipihentnek tűnő arcát.

A ZOOM-arc fogalma már nem ismeretlen, ez is bekerült “karanténszótárunkba”, a karantorna és karantini mellé, és bár megmosolyogjuk ezeket a kifejezéseket, a ZOOM-arcon nem mindig őszinte a mosoly. Belefásulunk a csúcsra járatott online meetingek sorába, amelyek alaposan próbára teszik az önbizalmunkat is.

Ki ne kérdezte volna magától egy aktuális online meeting alatt, hogy:

  • az ott egy új ránc a homlokomon?
  • tényleg ilyen karikás a szemem?
  • mitől ilyen fáradt az arcom?
  • az ott már a “maciránc”?

Több időt töltünk a tükör előtt, egyre kritikusabbak vagyunk magunkkal: számos kutatás beszámolt arról, hogy a járvány kezdete óta ugrásszerűen megnövekedett az igény a plasztikai műtétekre, egyre többen döntenek úgy, hogy szike alá fekszenek.

Mielőtt azonban a legdrasztikusabb megoldást választanánk, lássuk, mit tehetünk a zoom-gloom megelőzésére:

  • Bár a csapból is ez folyik, nem lehet eleget hangsúlyozni: Hidratálj! Ne felejts el naponta legalább három liter vizet fogyasztani.
  • Fordíts kiemelt figyelmet arcbőröd helyes ápolására ebben az időszakban.
  • Sportolj rendszeresen és fogyassz minél több friss zöldséget és gyümölcsöt.
  • Aludj legalább napi hét órát! Tudjuk, hogy a legtöbben az alvás rovására akarnak időt nyerni, de higgyétek el, hogy hosszú távon a kevés alvás nem kifizetődő.

Ha pedig az arckezelés mellett döntesz, válaszd a plasztikai műtétekhez képest sokkal kevésbé invazív hialuronsavas arc- és ajakkezeléseket: a hialuronsav természetes anyag, ami megtalálható a bőrödben is, de a mennyisége az idő múlásával csökken. A hialuronsav népszerűsége gyors és egyszerű használatában rejlik, hiszen segítségével azonnal látható, természetes és hosszan tartó hatás érhető el.

És egy percre se felejtsd el, hogy bár talán klisének hangzik, igaza van a szépségápolás nagyasszonyának, Estée Laudernek: a szépség hozzáállás kérdése, nincs semmiféle titok!

#allerganaestheticspromo

A JUVÉDERM® orvostechnikai eszköz, amely kizárólag megfelelő képzettséggel rendelkező orvos által alkalmazható.
Részletes biztonsági és jogi információ a jegyzetekben.

HU -JUV -2150018 Lezárás dátuma: 2021. április 28.

Foglalj konzultációs időpontot, és vágj bele egy szakorvos által végzett személyre szabott kezelésbe. https://juvederm.hu/klinikakereso