Ha érdekelnek a JUVÉDERM® kezelések, először kérj időpontot az általad kiválasztott orvos-esztétikai szakértőtől.

Akár pontos elképzelésed arról, arcod melyik területét szeretnéd kezeltetni, akár csak fontolgatod, a hialuronsavas arcfeltöltést, vagy éppen csak szeretnél többet megtudni a hialuronsavas arckezelésekről, a JUVEDERM® konzultáción minden kérdésedre választ kapsz és esztétikai szakorvosoddal közösen személyre szabott kezelési tervet állíthattok össze. Akár a kezelés mellett döntesz, akár nem, a konzultáció semmilyen elköteleződést nem jelent!

Töltsd ki ezt az egyszerű online kérdőívet, hogy beazonosíthassuk céljaid és a kezelendő területeket, továbbá hogy elkészíthessük a vizuális profilod, amelyet a konzultációra is elvihetsz.

Használd ki a lehetőséget és adj képeket a kérdőívhez. A képek megmutatják a szakorvosnak a különféle arckifejezéseidet, például, hogyan nevetsz vagy bosszankodsz.

A JUVÉDERM® konzultációk akár fél-egy órán át eltarthatnak. Egyes JUVÉDERM® kezelésekhez érzéstelenítésre is szükség van, amely csökkenti a kezelés során felmerülő kellemetlen érzéseket.

Az eredmények röviddel a kezelés után már láthatók. Az injektálás helyén enyhe pirosodás vagy duzzanat előfordulhat. A kapott kezeléstől függően nyugodtan folytathatod tovább a napod.

Mielőtt időpontot egyeztetnél, gondold végig, milyen válaszokat adnál az alábbi kérdésekre a konzultáció során:

Ellenőrizd: Szeretnél többet megtudni a szakember képzettségéről és tapasztalatáról? Kizárólag szakképzett és megfelelően képesített szakemberrel végeztesd el a kezeléseket, aki megbízható, tapasztalt, és végigvezet téged a konzultáción.
Nézd meg: Látni szeretnéd a szakember korábbi munkáit? Nézd meg a szakember által kezelt páciensek előtte/utána fényképeit. Kérj olyan képeket is, amelyeken a hasonló külsőre vágyó páciensek szerepelnek.
Tudj meg mindent: Milyen márkájú terméket használnak? Kérdezd meg, milyen márkát használnak és miért. Kizárólag jóváhagyott, elismert gyártó által kifejlesztett töltőanyaggal engedd meg a kezelést.
Értsd meg: Milyen kezelésre van szükségem a kívánt megjelenés eléréséhez? Milyen az egyéni a kezelési tervem? Szakorvosodnak az általad kívánt megjelenés érzelmi vetületének megfelelő válaszokat kell tudni adni (azaz a megjelenésre, ne pedig a konkrét ráncokra koncentráljon). A jó szakember elmondja, hogyan lehetséges-e a kívánt megjelenés elérése, és ennek megfelelő kezelési tervet javasol. A tervben szerepelnek a költségek, hogy a kezdetektől tisztában lehess mindennel.

KLINIKAKERESŐ

Keress egy klinikát és foglalj időpontot konzultációra.